Definice lásky

Definice lásky

Anotace: ... :)

Miláčku odpust mi, však já už dávno vím,
že láska není sex, je to jen její stín.

Láska je jako čas i prostor relativní,
láska je pouto, jak my dva silný.

Láska je světlo, když kráčím noční tmou,
láska jsou kroky, co vedou mě za tebou.

Láska je oázou pro na naší mysl,
teď už to všechno vím, davá to smysl.

Láska je léto v krajině zimní,
miláčku chápu to, už není to divný.

Pochopit druhého a vyjít mu vstříc,
toť pravá láska, co dává víc.

Láska je něžná a něžné je milování,
když spojí se dva lidi a plní si přání.

Láska je milovat a vzdát se druhého,
pro jeho štěstí a něco nového...
Autor tuleby, 23.10.2004
Přečteno 1562x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (8x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí