Jen tak něžně ......

Jen tak něžně ......

Anotace: ...není co dodat!

Něžné slůvko?
Třeba konvalinka!
A proč?
Do ouška mi láska cinká!
Jak?
Šeptáš-li mi mám tě rád!
Kdy?
No přece stále a napořád!
Kdo?
Ty! Sluníčko moje jediné!
Čí?
Už jsem řekla: moje!
Má láska tě nemine!
Autor Dalimila, 25.10.2004
Přečteno 1025x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (5x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí