NA DOBROU NOC

NA DOBROU NOC

Anotace: ...od lásečky....

Jak modré pomněnky na louce rozkvetlé,
jsou Mirunko oči tvé.

Jak teplý kamínek je ruka tvá v mé,
moje zase pevně v tvé.

Kouzla a čáry jsou mezi námi
a naše srdce jako dva chrámy.

Dej duši křídla! Poletí ke sluníčku.
Ty lásko, jsi navěky v mém srdíčku!

Na dobrou noc na polštář kytičku….
Autor Dalimila, 14.09.2009
Přečteno 653x
Tipy 5
Poslední tipující: Kapka, vodnař, Prokešová
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

pro štěstí kamínek
a z lásky kvítí
hřejivý plamínek
v modré tu svítí

03.11.2009 09:20:00 | Kapka

Moc krásný. ST

14.09.2009 11:56:00 | Prokešová

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí