A ZASE JEDNO PROBUZENÍ.....

A ZASE JEDNO PROBUZENÍ.....

Anotace: Od Sluníčka :-)

Polibkem dotknu se tvého těla
i nahá jsi v rouše anděla....
Skláním se nad Tebou,
nad modrá světýlka,
v bříšku Ti probouzím krásného motýlka.
Polibky zasypu Tvá ústa růžová,
chci stále Ti vonět, jak růže nachová.
Budím Tě po ránu kapičkou rosy …
Neptám se "kdo jsi?"
Vím to! Jsi má láska………
Autor Dalimila, 12.04.2010
Přečteno 411x
Tipy 24
Poslední tipující: Gabrielle, Koza, Zorenka Ježková, jedam, Elisha, Psavec, CORONATION, NikitaNikaT., oběžnice, Skalsky Pavel, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Probudit se vedle své lásky - idylka... ST

09.07.2010 20:49:00 | Koza

romantika je snad ďábel sám ...

15.05.2010 16:19:00 | Elisha

Krásná básenka o lásce. ST! Líbí se mi.

12.04.2010 09:49:00 | NikitaNikaT.

Jejda-ta je hezoučká.

12.04.2010 09:03:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí