JAK DLOUHO .....?

JAK DLOUHO .....?

Anotace: ...odpověď asi nebude snadná ... :-)))

Svou lásku schovám do kapičky rosy.
Do té, co hladí a něhu nosí!
Když ráno kápne na tvoji líc
Poznáš, že miluji tě čím dál víc.

Nechápu co se to se mnou děje,
proč mozek je temný, ale srdce se blahem směje,
když díváš se mi do očí a tvé rty se k mým blíží,
je mi tak kouzelně a nic mě netíží.

Jsem s tebou šťastná ať je den či noc.
Řekni! Kdo ti dal tu moc?
Že moje láska k tobě tak silná je?
Proč osud naše cesty stále spojuje?

A my? Nebráníme se tomu.
Po naší schůzce jde každý z nás domů.
Tam po svém boku už jiného budeme mít.
Řekni! Jak dlouho to TAK může být???
Autor Dalimila, 08.11.2004
Přečteno 676x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (4x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí