Kuřátko

Kuřátko

Anotace: ....opět (jak jinak :-))) ) od první lásky

Kuřátko moje milované, slaďounké cukrátko!
Jsi milá jak mazlivé koťátko!
Čerstvá jak krůpěj ranní rosy.
Jsi láska co mi štěstí nosí!
Ať ta láska navštíví i tebe
a rozzáří tvé oči - modré jako nebe.
Já nechci být dál bez tebe!
Autor Dalimila, 11.11.2004
Přečteno 828x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí