NEDĚLNÍ RÁNO

NEDĚLNÍ RÁNO

Anotace: ...tak plujeme na vlnách života...

Nedění ráno ... já budím se ze slastného spánku,
má ruka sahá po copánku,
jenž v mládí nosila má láska,
má první, jedinečná, modrooká kráska.

I po letech s ní vítám každý nový den
i po mrazivé Fabiánské noci, kdy mráz praští za oknem.
Já volám tiše.....já křičím....lásko vrať se jen,
ještě neskončil náš láskyplný sen.

Pohlaď mě dlaní, co sílu má jak bájný kůň
i něžnost křídel motýlích,
buď mi jak žáznivému poutníkovi tůň,
nech spočnout mou hlavu ve svém klíně na chvíli.

Nabídni svá ústa růžová k něžnému líbání,
své bílé, hladké tělo k vášnivému milování
a broukej si se mnou Indiánskou píseň lásky,
oddej se něžnosti a nemysli na otázky.

Svět nepatří těm, co se stále bojí,
ty buď mým osudem, štítem mým i zbrojí.
I po letech jsi velkou láskou mojí!!!
Autor Dalimila, 31.01.2006
Přečteno 456x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Svět nepatří těm, co se stále bojí,
ty buď mým osudem, štítem mým i zbrojí.
Nepatřím k těm co do komentáře kopírují rýmy,ale tento se mi opravdu moc líbí,takže tleskám.

31.01.2006 21:40:00 | Guču

A pořád se máte rádi, huráááááá!!!

31.01.2006 10:23:00 | Krtica

Září tvé básenky... a dělá mi obrovskou radost, že pořád stejnou silou... tolik, tolik láskyplnou... :o)
Mávám na dálku!!!

31.01.2006 10:04:00 | Cecilka

Tuším jak to chutná Dalimilko, jsem ráda, že jsem si mohla u tebe počíst..pozdravuj.

31.01.2006 09:49:00 | Hančí

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí