Cit

Cit

Anotace: Pocit ze setkání spolužáků po X letech :-)))

Kdysi to pro nás byla upřímná, dětská láska.
Nyní nám na čelo přibyla nejedna vráska.
A je to zvláštní, že ten cit tu pořád je,
ba dokonce se neustále zvětšuje!

Padají zábrany, roste souznění,
naše přitažlivost se s léty nemění.
Pouhý dotek v něco krásného graduje
při tom nás oba rozum zrazuje.

Kde bere se ta síla citu, který obklopuje nás?
Proč už ji dávno nepohřbil čas?
Logický argument tu schází
a přesto, že nás vede do nesnází,
nebrzdí ten cit ani jeden z nás!
Bojíme se přijít o ten čas!

O tu chvilku, co ze života všednost maže,
o ty pocity, co minulost k sobě váže.
O ten okamžik, kdy se lásce oddáme
i když do nebezpečí padáme.

Je to skutečnost! A žádné sny!
Je to silnější než MY!
Autor Dalimila, 23.06.2004
Přečteno 1392x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí