POCITY LÁSKY

POCITY LÁSKY

Anotace: ... o tom co cítím

Krásný den, sluníčko svítí,
my dva opět spolu máme býti.
Jemná nervozita v těle koluje,
ale duše se z lásky raduje!

Proč jen ten čas tak pomalu plyne?
Copak nevídí, že já mám myšlenky jiné?
Všechny se soustředí jen a jen k tomu,
abychom konečně my dva byli spolu!

Miluji okamžik, kdy spatřím tebe,
miluji chvilky, kdy jsme vedle sebe!
Miluji ústa tvá a něžné líbání,
miluji pohled tvůj, co nade mnou se sklání!

To vše se mi dnes plní! A daleko víc!
Teď jsi můj a já ti chci říct:
Jsi moje kytička, co z nebe mi spadla
a strašně si přeji, aby neuvadla!
Autor Dalimila, 25.06.2004
Přečteno 3910x
Tipy 1
Poslední tipující: jesterka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (29x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí