SMS

SMS

Anotace: .... o esemeskách :-)

Přišla mi SMS. Jak krásně zní!
STŮJ PŘI MNĚ LÁSKO MÁ .... čtu si v ní!
V ten okamžik bych ráda u tebe byla,
tím by se slůvka z ní vyplnila!

A za pár dnů pípne mobil ještě jednou.
Já čtu…...PUSINKO, NENÍ MI SMUTNO, JSI TU SE MNOU!
Hltám ta písmenka jako hladová.
Nemohu za to! Já už jsem taková!

Jsem šťastná, když vyjádříš svůj cit
a myslím, že by to tak mělo být.
Sluníčko moje, nestyď se zas!
O své lásce mi dávej vědět v každý čas!

Říkej i pisinkej, co právě cítíš
a nejen tehdy, až když mě vidíš!
Prostě vždy, když tvoje myšlenky u mě jsou,
pošli mi ESEMESKU svou!
Autor Dalimila, 25.06.2004
Přečteno 1793x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (7x)

Komentáře

:o)

06.09.2007 18:41:00 | STIMPRE

Pro kluka kterýmu to patřilo to muselo bejt pěkný...

27.09.2005 20:45:00 | Karlička

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí