Nedočkavý

Nedočkavý

Anotace: těšim se, těším se... a moc

Je mi krásně
ba přímo skvěle
u srdce mě láska hřeje.

Tu svou milou v dálce mám
a jen na ní vzpomínám.

Cítím ji stále
vidím ji všude
osude ptám se tě
"KDY UŽ TU BUDE?"

Chci ji zas hladit
a znovu ji líbat
do krásných očí
jen tak se dívat.

Opět ji slyšet
a s ní se smát
osude záludný
mám ji moc rád.
Autor tuleby, 27.11.2004
Přečteno 1365x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (10x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí