Pro TEBE

Pro TEBE

Anotace: .... od mojí první lásečky :-))

Mám rád to světlo ve tvých očích
co kryjí řasy pod víčky.
Chci hřát si svou dlaň v tvoji ruce,
pohrávat si s malíčky.

Miluji tvou teplou náruč
a pusu sladkou od medu.
Dej příležitost ať dokážu ti,
jak milovat tě dovedu.

Má lásko sladká mazlivá
co klíčkem srdce odmykáš!
Autor Dalimila, 10.12.2004
Přečteno 1320x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí