Ty a já

Ty a já

Anotace: ...jen tak :-)))

Lásečko moje!
Mám tě ráda!
Jsem ta, co ti lásku
z lásky dává.

Jak dlouho se již milujeme?
Od patnácti? Hmm - to snad ani nejde :-)!
Jenže u nás tomu tak je!
My jsme ta výjimka, co pravidlo potvrzuje!
Autor Dalimila, 10.12.2004
Přečteno 1169x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí