Pro TEBE

Pro TEBE

Anotace: ... jako vždy od první lásečky :-))

Mám rád světlo ve tvých očích,

co kryjí řasy pod víčky.

Chci hřát si svou dlaň v tvojí ruce,

pohrávat si s tvými malíčky.

Miluji tvou teplou náruč a pusu sladkou od medu,

dej příležitost, ať dokážu ti, jak milovat tě dovedu!

Má lásko sladká mazlivá, co klíčkem srdce odmyká!
Autor Dalimila, 16.12.2004
Přečteno 1268x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí