Pro tebe

Pro tebe

Anotace: ... jen tak ... od první lásečky :-))

Jsem sám,
jak v plotě stojí kůl.
Jak slepý,
co potřebuje hůl!
Jak chléb,
co k němu patří sůl,
patřím já k tobě
a chci být jenom tvůj!
Má sladká lásko!
Autor Dalimila, 22.12.2004
Přečteno 1370x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí