Pro tebe!

Pro tebe!

Anotace: ... od mojí lásečky :-)))

Má vzácná lásko májová,
jaká je tvoje podoba?
Jsi ranní slunce, jenž se třpytí,
jsi jarní louka plná kvítí!

Jsi bárka v rozbouřeném moři,
jsi plamen, co stále hoří!
Jsi v srdci doušek naděje,
jsi oheň, co dlaň zahřeje.

Jsi krůpěj z lístku růže čajové,
či z románu to děvče bláhové?
Co miluje a z lásky lásku rozdává
a v náruč mou se pokorně oddává?

Nabízí ústa k políbení
a něžnou šíji k pohlazení.
Rozdáváš úsměv děvčátka,
jak chvějící se květ růžového poupátka.

A oči, co v nich hvězdy planou
co nechtějí říci nashledanou,
a srdce plné lásky bez hranic,
kdo z lásky dává - dává víc!!!

Miluji tě!
Autor Dalimila, 05.01.2005
Přečteno 2242x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (8x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí