To co jsem ti neřekl

To co jsem ti neřekl

Anotace: od mojí první lásečky... :-))

Měkce a tichounce
líbam tvá ústa hřejivá.
Lehce a něžně
říkám ta slůvka mazlivá.

Já miluji tě!
I když nám léta letí.
Neměl jsem odvahu ti to říct,
když byli jsme děti.
Autor Dalimila, 12.01.2005
Přečteno 816x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí