Jeden krásný den

Jeden krásný den

Anotace: ... o jednom krásném dni ......

Je všední den, jako bývají ty jiné.
A přece NE! Tím dnešním se tajemství vine.
Čeká nás oba setkání milé.
Budou to hezké či všední chvíle?

Slunečné dopoledne pomalu plyne,
myšlenky na práci potlačí jiné!
Ať už je konečně ten správný čas
a naše oči střetnou se zas!

Záhy nastává okamžik krásný,
jsme spolu a každý z nás šťastný!
Využijeme pár chvil, které na sebe máme,
sladkými polibky se něžně laskáme.

Nejsou tu výčitky, chybí i svědomí,
vzájemná touha zábrany prolomí!
Už nejde zastavit vzájemný cit.
ANO! Musí to tak být!

Škoda, že nelze zastavit čas,
aby ten pocit zůstal v nás,
abychom spolu déle zažili
ten stav - být láskou opilí!

Jenže vše jednou začíná a také končí,
chvilky, které nám osud přál, se s námi loučí.
Vzájemný pohled - beze slov - říká na to:
ANO! STÁLO TO ZA TO!!!
Autor Dalimila, 14.07.2004
Přečteno 1848x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (11x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí