PRVNÍ LÁSKA

PRVNÍ LÁSKA

Anotace: ..... po letech ... :-)

Sedím zasněná.
Do svých myšlenek schoulená.
Ještě nedávno jsem hledala odpověď na otázku:
Proč jsme se OPĚT do sebe zamilovali, můj obrázku???

Dnes již nic nehledám,
jen slastně tvou lásku přijímám.
Píšeš mi SMS, skládáš básně
a mě je s tebou neskutečně krásně!

Jako bychom se vrátili o „x“ let zpátky,
dostali se tajnými vrátky,
do krajiny, kde panuje jen lásky cit,
a my oba v něm chceme být.

Přeji si zastavit čas.
Užít si naši lásku zas.
V tom něžném okouzlení,
pro které snad ani míry není.

Ať život se jako řeka ubírá.
My jsme zářný příklad toho,
že první láska neumírá!
Autor Dalimila, 18.01.2005
Přečteno 861x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (6x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí