Pro tebe moje lásko .....

Pro tebe moje lásko .....

Anotace: .... hmmm .... co dodat?

Za každý dotek, za každý pohled,
za každý úsměv chci ti lásku dát!

Tisknout tvou ruku, líbat tvá ústa
a večně tě milovat!
Autor Dalimila, 21.01.2005
Přečteno 2528x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (13x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí