Od mé první lásky

Od mé první lásky

Anotace: .... to jsem dostala dnes :-)) ....není co dodat!

Šedivý mráz maluje květy na okna tvého obydlí,
slunce jak nachová koule vystupuje nad obzor.

S probuzením se má myšlenka na tebe v hlavě usídlí
a roztoužené srdce tluče jako zvon!

Pak zvuk telefonu končí poklid mého snění,
radostný hlas v něm nové ráno uvítá.

Pár sladkých slov má sílu pohlazení,
Mirunko, nový den nám láskou začíná!
Autor Dalimila, 31.01.2005
Přečteno 489x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí