MY

MY

Anotace: ... zamyšlení ... :-) jak jinak než .... :-)

Něžně mi vítr cuchá vlasy,
já přemýšlím, jaký je rozdíl asi?
Mezi dobou, kdy míjeli jsme se v žití
a teď, kdy bez sebe nemůžeme býti.

Každý si ve svém osudu nese paprsek i kříž.
Obojí máš vyzkoušené a dobře víš,
že to co nás potkalo je dar.
Kdopak nám jej asi dal?

Ať už to něco mezi nebem a zemí je,
mazlíme se s city, láska jim kraluje.
Možná to chtělo čas, aby každý dospěl z nás k tomu,
brát od života štěstí, vyhnout se bolu.

Ta zvláštní situace je jako otevřená kniha.
Učíme se v ní číst, každá stránka je jiná!
Ať ta kniha má nekonečně mnoho stran
a naše srdce jsou otevřena dokořán!
Autor Dalimila, 01.02.2005
Přečteno 1204x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (11x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí