Na křídlech

Na křídlech

Anotace: .... od první lásky :-))

Na křídlech polibků nesu ti lásku,
lásku co vyhladí nejednu vrásku.
Lásku co rozzáří jiskřivé oči,
dvě modré studánky, ze kterých se mi hlava točí.

Hřejivým paprskem ranního slunce
otvírám víčka, rozevírám srdce.
Konejším touhu vlídnýmy slovy,
čekám, co mi má milá sladkého poví.

Ta slůvka utkaná ze snů a nadějí,
co voní štěstím a srdce zahřejí,
co hladí po tváři, po ruce i na duši,
jak sladké plody malin a moruší.

Skláním se nad tebou,
líbám tvoji líc,
Mirunko, proč miluji tě
čím dál víc?
Autor Dalimila, 02.02.2005
Přečteno 487x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí