Zamilovanost ???

Zamilovanost ???

Anotace: ..... tak se vyjádřete! :-) Je to těžká oříšek?

Krajina je oblečena v bílém
a já sním o svém milém.
Přemyšlím o tom, jak to je,
PROČ se zadaný člověk zamiluje?

Já když si svého muže brala,
nadevše jsem jej milovala.
A přesto, že ho stále ráda mám,
zamilování do druhého je tu – co s tím dělat mám?

Když začnu řešit tuhle otázku,
jiný život dávám v sázku.
Asi někomu citově ublížím.
Raději to neřeším!

Vždyť život tak rychle plyne
i ta zamilovanost jednou pomine.
Proto si užívám každou chviličku,
pokud mám tu lásku v srdíčku.

Jen bych ráda názor jiných znala,
vám k diskusi šanci dala.
Zda nějaké řešení je stanoveno,
aby druhým láskou nebylo ublíženo?
Autor Dalimila, 03.02.2005
Přečteno 561x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí