Čím voníš lásko

Čím voníš lásko

Anotace: ...od první lásky .... :-)

Čím voníš lásko? Osením?
Nebo snad jižním kořením?
Že rád tě mám je nasnadě,
rád, jak mandle v hořké čokoládě!

Co tají sladce na jazyku,
jak milenci, jenž v okamžiku,
se něžně, vroucně milují,
slova lásky šeptají.

Miluji tě a mám tě rád!
O tom už nelze pochybovat!!!
Autor Dalimila, 10.02.2005
Přečteno 534x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí