CHCI

CHCI

Anotace: .... od první lásky .... :-))

Jak padající vločka chci ve tvém žáru tát,
stírat rosu ze tvých úst,
tvou vůni sát.

Svírat tvou ruku, dlaň svou hřát,
zářit radostí,
blahem vidět tě se smát.

Lásko! Chci být s tebou a s tebou se radovat!
STÁLE!!!
Autor Dalimila, 21.02.2005
Přečteno 631x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (6x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí