ZALÁSKOVANÁ

ZALÁSKOVANÁ

Anotace: ..... jako vždy .... :-)) vždyť už mě znáte :-)))

Zimní krajinou se mé oči kochají,
tebe lásečko stále hledají.
Trpělivě snáším, jak vleče se čas,
možná je to daň za to, že uvidíme se zas.

Snad proto, že musíme být skromní,
snad proto, že jsme si rovní,
snad proto, tu s námi naše láska je,
snad proto, jsme plni naděje.

My vážíme si střípků setkání,
která něhou a štěstím zavání.
Jeden pro druhého jsme sluníčka,
v souznění bijí naše srdíčka.

V očích máme plamínek
a spoustu krásných vzpomínek.
Lásku ukrýváme v srdci svém,
jak nejvzácnější diadém!
Autor Dalimila, 25.02.2005
Přečteno 392x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí