DALŠÍ SETKÁNÍ

DALŠÍ SETKÁNÍ

Anotace: ... jak jinak? :-)) ... moje lásečka

Dnes ráno v telefonu slyším tvůj hlas:
Miláčku, mohu za tebou přijít zas?
Já z okna kanceláře toužebně se dívám.
Jakou odpověď mám říct? V duchu rozebírám.

Perou se ve mně dva názory.
Já říkám ANO! - osudu navzdory.

Ve svých letech bych měla rozum mít,
ale nedá mi to lásku ukončit.
I kdybych chtěla, nejde si poručit,
srdíčko mé nechce se umučit.

Sbírám si střípky života štěstí,
co cestu mi teď žitím klestí.
Nebudu odmítat ta krásná setkání,
plná citů, polibků a vyznání.

Nechám osudu naše společné chvíle.
Snad jednou nám nebudou milé. :-(
Možná, že sám život znamení dá,
kdy naše láska ukončit se má.

Zatím žijeme přítomností... za okny mráz..
MY DVA SI PŘEJEME ZASTAVIT ČAS!
Autor Dalimila, 03.03.2005
Přečteno 409x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí