ROZJÍMÁNÍ

ROZJÍMÁNÍ

Anotace: ..... jsem fakt tak špatná? :-)) Budu ráda, když se ozve někdo, kdo to také prožil.

Já asi špatná ženská jsem!
Přemýšlím nad svým osudem.
Před 29 léty jsem se šťastně vdala,
jenže v loni jsem svou první lásku potkala.

Do divných vln života mě to setkání zaválo,
hodně příběhů se odehrálo.
Sice to nechápu, ale šťastná jsem!
Já žiji dvojím životem.

Když doma zamračeno je,
první láska mi to kompenzuje.
Vím, že to není fér, ale já za to nemůžu.
Prostě – jsem žena dvou mužů.

Vím,že by se takhle nemělo žít.
Jsem sobec? Když OBA chci mít?
Autor Dalimila, 03.03.2005
Přečteno 363x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí