Chvíle

Chvíle

Anotace: Zapřísahlý oponent básní o lásce píše o lásce...

'Miluju tě'
to prchavé
uskupení písmen
podpírané city
trhá vzduch na části
tříští noc
usazuje se k srdci

zatlučené slovo
do mlhy
k postavě co podpírá mou duši
je ten svět lepší?

masakry .. války ..
pokračují v ničení lidí

a My spolu
nyní
tvoříme minulost
tvoříme vzpomínky
bez násilí

'já tebe taky'
třiští se ten svět znovu
země se třese a krvácí

My však spolu
na kusu trávy
bezokolí
jen spolu
spolu...
bez problémů světa
pro tuto chvíli

navždy aspoň pro vzpomínky...

rozdmýchaný oheň
a jeho žár v srdcích
v listopadové noci
zahřívají nás


jsme proti světu
svět proti nám
Autor Kubský P., 06.12.2014
Přečteno 481x
Tipy 9
Poslední tipující: lukassnajdr, Jort, AndreaM, MishaX, jitka.svobodova, Amonasr
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Poslední dva verše jsou naprosto super, ty si schovej!

06.12.2014 17:51:42 | Nikotin

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí