Jméno ve hvězdách

Jméno ve hvězdách

Anotace: Hvězdná romantika ve volném verši

Vidím ve hvězdách Tvé jméno
tak vysoko a výrazně
by celý svět to viděl
jaký v sobě nese význam.

To osud stále nejasný
zastřen hustou bílou mlhou
záhada skryta v oblaku
ni nebesa neodpoví.

Však až mi padneš jednou k nohám
jako k zemi letí meteor
hvězdy zajdou a vyjde slunce
a místo jména budu Tě mít celou.
Autor Chancer, 04.02.2016
Přečteno 346x
Tipy 3
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, Kett, Bufik
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí