Přitažlivost

Přitažlivost

Anotace: ...původně jsem měla v pátek dovolenou na uzdravování, ale že to bude až tak moooc krásná dovolená - jsem ani netušila! A navíc - JSEM ZDRAVÁ :-)))

Zase jsme byli spolu!
Právě jsi odešel.
Seděli jsme u jednoho stolu
a čas zase tak rychle běžel.

Dívám se za tebou,
z obzoru mizíš.
Myšlenky na povrch se derou.
Jaké? To ty asi víš!

Venku vítr a mráz,
já chci do tvé náruče choulit se zas!
Sát ze tvých očí podivný jas,
do nekonečna poslouchat tvůj tichý hlas.

Ten hlas, který s otázkou ke mně putuje:
„Víš snad, co nás stále k sobě přitahuje?“
Odpovídáš sám a kreslíš srdíčko k mému jménu.
„Přitahuje nás horoucí plamen lásky jednoho k druhému!“
Autor Dalimila, 14.03.2005
Přečteno 1120x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (5x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí