a co mi za to dáš?

a co mi za to dáš?

Anotace: ... https://www.youtube.com/watch?v=tHwMI8vHqm0 Nejtěžší je uvědomit si, že člověk, kterého jste si vybrali, není tak dobrý, jak jste si mysleli.. zvolili jste si, že on je ten pravý, udělali jste chybu, přiznat to, chce odvahy..

Sbírka: Jiříkovi

 

řekla jsem ti "všechny je můžu mít, .."

a věřila jsem tomu

"...ale mezi těmi všemi vybrala jsem si tebe.."

a ty sis toho nevážil..

 

řekla jsem "v lásku nevěřím, ale s tebou.."

a ty sis neuvědomoval sílu toho sdělení

 

Co znamená vážit si mě?

Královny Všehomíra.

Cha!

cítit a vidět to stejně.

nepřiznám chybu.

raději budu se přetvářet k obrazu tvému

protože uvěříš-li

měla jsem pravdu.

 

kroutím se jako had

po tvém těle

jen tak chci docilít procítění té lásky

kterou uvnitř sebe mám

všechnu ti jí dám

jsem extrémně reakční a v duchu si říkám,

tak začni

 

 

protože jenom dávám

a jsem celá žhavá brát

chci se tvým směrem dívat

vnímat blízkost

ne strach, že se prodávám

 

chci snad moc ?

chci zpátky,

to, co dám

 

a co mi za to dáš?

že mě máš

na zlatým podnose

před tebou rozpostřenou..

Autor Loveless, 24.08.2018
Přečteno 463x
Tipy 16
Poslední tipující: Kapka, Zbynislaw Thinkiewicz, Ruda Štola, piťura, Jort, odnikud, ARTeFakty X. Múzy, Frr, Breakthru, Dreamy, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkně vostrá poezie, já bych tě láskou sněd ;-)

24.08.2018 19:50:46 | Slav Milo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí