hledání?

hledání?

Má duše byla zničená a prázdná
pak ale poznala tu tvou
má lásko krásná, nádherná
nejdu již za žádnou jinou.

V dobách temna stála si při mně,
nesla si se mnou mé břímě.
Díky ti, lásko, za tvé srdce
díky tobě ta bolest přešla hladce.

Něha tvých slov,
byla jako ostrov
v moři plném zklamání
jen ty znáš všechny mé trápení.

Nyní jsi někde jinde,
hledám tě a ptám se
má lásko, kde jsi?
Má krásko, kde jsi?

V temnotě ztracený,
bez něhy ve tvých slovech.
Život můj je zatracený,
spoutaný celý v okovech.
Autor Přednosta, 24.04.2020
Přečteno 301x
Tipy 9
Poslední tipující: mkinka, Majda, Tomcat, Hledající, šerý, jenommarie
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí