Holubička

Holubička

Jak spadla jsi mi do klína,
v těch běloučkých to peříčkách.

Tu mocné podloží v kresbě padá,
romantika je tu náhle nahá.

Propojení ona a on,
je skladebný to tón..

Jak zelení se,
jak to pučí i kvete.

Muck, má holubičko,
ty drahá polovičko.

Ve světle lamp,
tu dlaň,
se klube,
v lásce,
jen ten cit,
a slunce.
Autor Dejvis, 19.07.2020
Přečteno 171x
Tipy 6
Poslední tipující: mkinka, Emily Říhová, jenommarie, Frr
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Díků dík milá bytůstko:*)*

19.07.2020 16:41:17 | Dejvis

To je moc hezké ;-)

19.07.2020 16:35:31 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí