Čas

Čas

Anotace: Utíká

Sbírka: jediné

Hodiny, dny a měsíce plynou,
kytice z lásky dané hynou.
Obětované pro tvou milou,
chceš ji a žádnou jinou.

Hodiny, dny a měsíce ztracené,
voláním do tmy bezedné.
Tesk a smutek zůstane,
dokud se něco nestane.

Hodiny, dny a měsíce s ní,
v roky se změní.
Duše a těla v souznění,
radosti plném blouznění.

Hodiny, dny a roky,
stále vidím ty kroky,
malé princezny a nezbedy,
jejich radostné pohledy.

Hodiny, dny a roky splynuly,
jako stránky knihy minuly,
rýmy básně se ztratily,
naše životy na moři odpluly.


mtpv
Autor Přednosta, 17.09.2020
Přečteno 262x
Tipy 13
Poslední tipující: Stanislav32, mkinka, Jeněcovevzduchukrásného, Emily Říhová, Iva Husárková, Majda, jenommarie, Frr, Tomcat
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jj, letí to... :)

25.09.2020 15:10:26 | Emily Říhová

Utíká;) ..a princezny rychle rostou. *ST

17.09.2020 13:29:00 | jenommarie

Tok času neúprosný;-)ST

17.09.2020 11:31:50 | Tomcat

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí