1. rok

1. rok

Anotace: Malé princezně

Sbírka: jediné

Přišla si na svět malinká,
veselá, jako tvá maminka.
Z pláče, křiku a bolesti
dáváš nyní plno radosti.

Očička malá, roztomilá
zvědavě koukají,
copak ostatni kolem dělají?,
maminko má jediná, milovaná.
Pomoz mi!

Svět veliký se ti otvírá,
maminka je ta jediná.
Svou lásku ti dávat bude,
celou svou duši pro tebe obětuje.

Ručičkama kolem šmátráš,
své nana-baba si zvatláš,
maminka se na tebe usmívá
jsi její malá princezna, jediná.
Miluji tě!

Vše nejlepší, princezno malinká.
Autor Přednosta, 27.10.2020
Přečteno 227x
Tipy 11
Poslední tipující: Stanislav32, Pettie, Emily Říhová, Eru Alonnar, mkinka, Vivien, Psavec, jenommarie
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezké

06.09.2022 16:29:00 | Stanislav32

Hodně štěstí a lásky vaší princezničce... :)

08.11.2020 09:03:12 | Emily Říhová

Tak ta je rozkošná, přeju radost.

28.10.2020 08:04:48 | Vivien

Hodně zdravíčka a samé štěstíčko princezničce přeji. Pěkná báseň. ;)

27.10.2020 20:57:16 | jenommarie

taky přeji vše nej k 1 roku .)

27.10.2020 20:42:02 | xoxoxo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí