Lolita

Lolita

Lásko, chci být Tvá malá Lolita,
ta věková propast mezi námi
zní mi něžně jak koňská kopyta,
jež cinkají lehce zahradami.

Lásko, chci být Tvá malá Lolita
a škádlivě říkat Ti tatínek,
v sklenici vína pravda dopita,
na Tvé hrudi blýská se kamínek.

Lásko, chci být Tvá malá Lolita
a vrásky Ti ve tváři počítat,
Tvými polibky celá pokryta,
Tvé básně snové budu pročítat.

Lásko, chci být Tvá malá Lolita
a vepsat nám silný cit do duší,
proudy touhy jak nymfa polita,
jen doteky Tvoje mě osuší.

Lásko, chci být Tvá malá Lolita
a letět s Tebou nad bílé mraky,
Tvé tělo si vychutnat dosyta,
tak řekni mi už, že chceš to taky!

(29.11.2010)
Autor NigarKalfa, 23.11.2020
Přečteno 292x
Tipy 14
Poslední tipující: Kaj, ARNOKULT, Iva Husárková, přema, Emily Říhová, tato22, mkinka, jenommarie, šerý, Donne
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pěkná, překvapivá

29.01.2021 20:36:36 | Kaj

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí