mio amore

mio amore

Anotace: Jsem amatér, ale snad se líbí. Další, kterou jsem napsal na telefonu.

Sbírka: jediné

Sei il mio amore,
vyleč mne prosím, doktore.
Z té nemoci strašlivé,
srdce mé, je bolavé.

Sei il mio amore,
převeď mne prosím, převore.
Přes řeku slz z marné lásky,
vztek sežehl sedmikrásky.

Sei il mio tutto,
city své ti dávám, zlato.
Něha temnotu zažene,
rozpustí tvé srdce kamenné.

Sei il mio tutto,
neříkám ti to jen pro “to”.
Jsi součást mého bytí
chycený v tvé síti,
nemohu z ní ven.
Chci ti vždy říkat jen,
jsem do tebe blázen.



I love you
z plných plic zařvu
Ich liebe dich
v našich lesích
Je t´aime
kde na výlet zajdeme
Ti amo
má krásná dámo
Autor Přednosta, 11.02.2021
Přečteno 250x
Tipy 6
Poslední tipující: mkinka, Rozmarýna, Emily Říhová, jenommarie
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezké *:)

11.02.2021 13:34:22 | jenommarie

amatér - od slova amare - milovat

11.02.2021 13:00:21 | ttragelaf

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí