Ty víš, že vím

Ty víš, že vím

Ty víš, že vím,
má nejmilejší,

divem sedmerosvětů,

Ty povíš, co mne,
plytce zabodne.


Ty zašeptáš,
Já dotknu,
a blouznivce z Nás udělám.


Ty pomilováváš,
rudnu, nehnu,
na čele krovky,
kroužíc, kroužíc,
otakárkem.


Vyletujeme, tropíme hlouposti,
zhluboka línání ověnčujem,
po cestách vzdálených,
tropů rozvášnění,

nad sebou rozplýváme,
dovnitř, zevnitř,
mřenkou podvodních přesypů.


Olé, horečné,
kolísá zimnice horeček,
strhávám se vším,
trnu v hýždích broskev,

kde ukočírovávám nezbednosti.



Víme,
šíříme převislé moruše,
obalující stádia,
změn, proměn reinkarnací,

multivesmíru děr,

kde, kudy, kam,


však víš,
Já schoulím v Tobě,
hvězdičky hvězd,
komet,

oslňujíc,

po putujících zážehů,
nebesa nebes,


olé,
vyřčenou,

nažhaveností !
Autor Dejvis, 19.02.2021
Přečteno 229x
Tipy 8
Poslední tipující: mkinka, Iva Husárková, Psavec, jenommarie, Queen of ocean
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Díky Moc!:*)Já vím:))

19.02.2021 13:36:42 | Dejvis

Jistě ví *ST ;)

19.02.2021 13:01:54 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí