Margarín lásky

Margarín lásky

Anotace: O lásce a jejích náhražkách.

V duši chlad,

zadními vrátky se vkrad. 

Smělými doteky zahřívám tělo,

jako by v dešti se rozpíjelo. 

Je mi zima, příteli, je mi chladno,

když těla hřejí, má duše se ztrácí;

můj věrný ctiteli, nebylo radno

poledník přejít, teď zpátky se vracím

ve vzpomínkách, v kraje zapovězené,

ve snách, snad sentiment vpřed mě žene.

Slunce však nesvítí, jen kroky lovčí

šeptaj, že necítím, když sejdeš z očí. 

Autor Rozmarýna, 21.09.2021
Přečteno 327x
Tipy 21
Poslední tipující: Emily Říhová, Vivien, Roser, šerý, Amiradi, Akrij8, paradoxy, mkinka, Iva Husárková, Frr, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí