valentýnka

valentýnka

těch pár písmenek v básničku změním
jak na tebe, má lásko, myslím
mou duši i tělo zahřeješ
když se na mě usměješ

když tě zase mohu obejmout
a celý život v tvé lásce plout
v nicotě nechci zaniknout
na tebe navždy zapomenout

mám tě rád, ty to víš
hezky se smát, jo to umíš
všechny mé chmury tím utlumíš
snad mi už rozumíš

tohle je valtentýnka pro tebe
dávám ti tu kus sebe
pořádně mi z toho jebe
snesl bych ti modré z nebe

:)
Autor Přednosta, 14.02.2022
Přečteno 205x
Tipy 6
Poslední tipující: Stanislav32, Iva Husárková, Psavec, Friday, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezké

14.02.2022 18:13:23 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí