proč?

proč?

Proč,
se nohy rozechvějí,
při pohledu na tvé vlasy,
jako listy stromů ve větru.
Proč,
se tep a dech zrychlí,
při pohledu do tvých očí,
a běží, jak kůň o závod.
Proč,
se tělo teplem zahřívá,
při pohledu na tvé rty,
jako plamen svíčky hořící.
Proč,
se spaní klidného nedostává,
při myšlenkách ztracených o tobě,
jako kapky deště bušící.

Proč?
Tak pověz, proč, má milá,
krasotinko milounká.
Já vím,
proč.
Autor Přednosta, 06.04.2022
Přečteno 212x
Tipy 11
Poslední tipující: Vivien, Sonador, šerý, Marten, Psavec, Frr, mkinka, paradoxy, Fialový metal
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...protože je jaro...;-)tedy u tebe...

06.04.2022 16:08:24 | Marten

Líbí.

06.04.2022 11:31:06 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí