Hlubiny duší

Hlubiny duší

Co pak kluk jako já zmůže,
když se zamiluje do tvé duše?
Chodím, jak prázdné tělo netuše,
kdy se ta láska ven prokouše.

Ven, ze spárů zlých myšlenek,
špatných činů i domněnek.
Klidně vypadám jen navenek,
jelikož vidím, ten lásky plamének.

Na té svíci života hoří,
všechny stíny a strachy zboří,
neb, láska je jak lodička na moři,
z hlubin duší se vynoří.
Autor Přednosta, 10.06.2022
Přečteno 278x
Tipy 9
Poslední tipující: Stanislav32, CULIKATÁ, Psavec, Fil, Frr, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ta je mile rozmilá :) Krásné čtení

11.06.2022 22:59:50 | Narra

Říká se že láska všechno překoná...

10.06.2022 14:50:13 | Marry31

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí