Dragoděd

Dragoděd

Je to už pár let…
A tys opustil svět!
Nejradši bych ti nafackoval!
Proč jsi to K***A vzdal?!

Roky byl jsi mi otcem…
Přišel jsi mi občas sobcem…
Ty tvoje ZAS***Ý kalkulace!
Pěstí bych ti dal bez legrace!

Přesto jsi byl silný vůdce rodiny.

Ukázal jsi nám, jak vynořit se z hlubiny.
Dal jsi mi sílu, málo kdo ji pozná.
Skrytou sílu, co každý v srdci má…

Drak! Válející se na pokladu.
S Tebou jsme nebyli o hladu.
Stal jsi tu, mocný strážce
Mazaný a vypočítavý rádce.

Otevřel bych rum a zapálil cigáro.

V kotelně, hochu. Tam bylo leháro!!!
A přitom bych si dal i trávu…
Tvůj názor na to? Házím za hlavu.

Díky ty starej draku!
Vzpomínky mi dávaj silnou páku.
Pradraku! Na tebe si připiju!
Snad se s tebou zase napiju...

Autor Dextero, 03.12.2022
Přečteno 99x
Tipy 6
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, Iva Husárková, Psavec, Stanislav32, mkinka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jako bych četl popis mého otce:-(.Silné psaní.

16.12.2022 20:00:41 | Jeněcovevzduchukrásného

Díky

16.12.2022 22:03:31 | Dextero

Ráda jsem četla.

03.12.2022 03:13:03 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí