Půlnoční nebe

Půlnoční nebe

Anotace: Jedna kratší, ze života každého z nás. ;-)

Půlnoční nebe

Jsi krásná, jako půlnoční nebe.
Až mráz po těle, mě zebe.
Nevidím, jen tak, sebe,
Jako Tebe...
Tak krásného člověka, jakým, jsi Ty,
Jako to půlnoční nebe
Autor Katka1238, 31.01.2023
Přečteno 176x
Tipy 8
Poslední tipující: Bufik, Psavec, kozorožka, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí