spřežení šelem

spřežení šelem

Anotace: psáno dávno pro T.

když probudíš se z běsů
zavolám na tebe lásku
němá však pozvedáš mě
k lesům oči bělásků bez lesku

pokořená do čeřiště
spřežením jsi všech mých šelem
čistá jen pro naše příště
blednu když mě klameš tělem

zkřehla důstojnost před důrazem
snění přenechám tvým úsměvům
vzdávej svoje břehy
pro zem i pro svěžest k snům

city obkrouženy světem
pohaslý ve všech svých zákoutích
uhýbám zaražen krásou
květem chci šimrat tě na koutcích
Autor khalim lamshi, 25.02.2023
Přečteno 108x
Tipy 14
Poslední tipující: Sonador, Helen Mum, mkinka, Emily Říhová, Psavec, šerý, Frr
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkné napsané.

25.02.2023 18:45:12 | mkinka

děkuji .)

25.02.2023 19:42:02 | khalim lamshi

Rádo se stalo.

25.02.2023 19:42:35 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí