VÝROČÍ

VÝROČÍ

Anotace: ... a máme výročí .... :-))

Obracím list v kalendáři,
15. květen se z něj usmívá!
To datum i pro mne září
a magickou moc v sobě má.

Již rok spolu štěstí prožíváme,
nemůžeme bez sebe být.
Ani přes věk, který máme,
to nelze zastavit!

I kdyby šlo - budeme chtít?
Já za sebe říkám NE!
Bez tvé lásky nechci žít,
přesto, že možná jednou pomine.

Oslavme proto první výročí
přítomností a štěstím zmámeni,
něžným citem ať se nám hlava točí,
kéž budoucnost je pro nás v láskyplném znamení!
Autor Dalimila, 10.05.2005
Přečteno 325x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí