KOMENTÁŘE

KOMENTÁŘE

Anotace: ... když si pročítám vaše komentáře ... :-)) napadají mě tyto myšlenky!

Tak si tu přemýšlím
nad některými komentáři.
Usmívám se nad myšlenkami vás,
jeden mi přeje štěstí,
druhý říká ať o lásce nepíšu zas.

Ráda bych napsala báseň,
která se láskou nebude zabývat.
Jak to ale udělat mám,
když slova ze sebe musím dobývat?

Píšu-li lásce, písmenka se sama skládají,
kdežto jiná se mi v myšlenkách těžko hledají.
Proto zůstanu u své inspirace,
stále budu ve verších prožívat romance.

Jednou až láska mě opustí
budu psát o něčem jiném,
třeba o životě i o štěstí
a okořením to splínem!
Autor Dalimila, 11.05.2005
Přečteno 264x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí