TOHLE NENÍ BÁSEŇ

TOHLE NENÍ BÁSEŇ

Anotace: Nemohu se nikumu svěřit - tak alespoň vám! ... včera si tak žehlím, poslouchám písničky na přání a najednou slyším:

Tuto písničku chci věnovat své milované Mirunce za rok plný lásky, štěstí a naděje prožitý v její blízkosti. Ať i nadále zůstane její srdce otevřené, abych je mohl zasypat májovými květy naší velké lásky!

A z rádia se line písnička tohoto znění:

Když první tóny zazněly z dáli,
já chtěl být bálů král.
Známé noty v sále zněly
a tak jsem tě k tanci vzal.

Pak se svět otočil
a nám se zdálo, že pryč je sál.
Zavřel jsem oči
a nesměle řek těch slůvek pár.

Lásko má, ty lásko nádherná,
ten o kom se v noci ti zdá,
chci dál být jen já, jen já.
Lásko má, ty lásko nádherná,
mám srdíčko polapené
a tvé oči rozzářené,
ty neutají, že jsi má.

Dnes zase v sále překrásně hrají
a já tu s tebou jsem.
Tvé černé vlasy stříbro tají,
já stejně jsem polapen.

Provedu v tanci teď lásku svojí
a zas jsem bálu král,
podej mi ruku královnu svoji
smí k tanci vzít jen král.
------------------------------------------------------
Poznámka:
Tak se na mě nezlobte, že jsem to tu tak vybalila, ale muselo to jít ven!
Autor Dalimila, 13.05.2005
Přečteno 491x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí